Nieuwe LG GT540 draait op Android 1.5

lg gw620 android phoneEr zijn specificaties verschenen van een nieuw Android-toestel van LG: de GT540. Deze heeft waarschijnlijk dezelfde specificaties als de LG620, al is er nog weinig over bekend. Ondersteuning voor GSM/GPRS, UMTS/HSDPA en Bluetooth zit er in ieder geval in. De kans is groot dat er ook Wi-Fi en GPS in zit. UIt het typenummer zou je kunnen afleiden dat de prijs van de LG GT540 lager zal liggen dan het eerder aangekondigde toestel van LG. De meeste toestellen in LG’s 500-serie kosten rond de 150 euro per toestel.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Wat opmerkelijk is, is dat de LG GT540 als nieuw toestel nog geleverd zal worden met Android 1.5. Er zit een touchscreen met een resolutie van 320 x 480 pixels in. Dat alles blijkt uit het user agent profile, dat Tweakers in handen heeft gekregen. Er zijn nog geen foto’s verschenen van het nieuwe toestel. Vandaar dat bij dit artikel een afbeelding te zien is van LG’s eerste Android-telefoon, de LG GW620.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.