Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Nieuwe Motorola Moto 360 in het wild gespot’

Wouter Nijsen
22 augustus 2015, 10:20
1 min leestijd
‘Nieuwe Motorola Moto 360 in het wild gespot’

Het wordt steeds aannemelijker dat Motorola binnenkort met een nieuwe Moto 360 komt. Er  zijn namelijk foto`s opgedoken waarop de smartwatch in het wild te zien is.  

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de nieuwe Moto 360 foto

Eerder lekte Motorola al per ongeluk beelden van de nieuwe Moto 360, nu zijn er foto`s verschenen waarop de nieuwe smartwatch ditmaal in het wild te zien is. De foto`s zijn gemaakt door Gerrit Gödecke, een inwoner van Chicago, en tonen een nieuw design. Zo zijn er andere uiteinden aanwezig waar het bandje aan vast wordt gemaakt en is de grote knop aan de rechterkant iets  verplaatst.

nieuwe Moto 360 foto

Op het scherm is het woord `moto` geplaatst en wordt hieronder  informatie van een  stappenteller getoond. Opvallend is dat er onderin opnieuw een zwarte balk  aanwezig is. Veel gebruikers van de huidige Moto 360 zijn hier ontevreden over, omdat het botst met het fraaie en ronde design.

Meer over de nieuwe Moto 360

Het is nog onduidelijk wanneer Motorola de nieuwe Moto 360 officieel onthuld, al lijkt dat niet lang meer te duren. Enkele maanden geleden doken de eerste foto`s op, afkomstig van Lenovo-ceo Yang Yuanqing. Die toonden een vergelijkbaar design.

Het is aannemelijk dat naast een nieuw uiterlijk, de aanstaande smartwatch ook enkele hardwarematige verbeteringen met zich meebrengt. Het is echter nog onduidelijk wat deze precies zijn. De huidige Moto 360 heeft een 1,56 inch-scherm met een resolutie van 320 bij 190 pixels en wordt aangedreven door een TI OMAP 3-chip. Verder is er 512MB aan werkgeheugen, 4GB aan opslagruimte en een 320 mAh-accu aanwezig.

Het laatste nieuws over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto 360
Motorola Moto 360

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu