De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Motorola lekt per ongeluk beelden van nieuwe Moto 360’

Wouter Nijsen
15 augustus 2015, 10:18
1 min leestijd
‘Motorola lekt per ongeluk beelden van nieuwe Moto 360’

Motorola heeft mogelijk per ongeluk de nieuwe Moto 360 gelekt. Op beelden, die verschenen op het Twitter- en Instagram-account van Motorola, is een nieuwe smartwatch te zien.  

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe Moto 360

Er wordt al een tijdje voorzichtig gespeculeerd dat Motorola werkt aan een nieuwe Moto 360, maar veel weten we nog niet van het apparaat. Daar komt mogelijk binnenkort verandering in. Op het officiële Twitter- en Instagram-account van Motorola is  namelijk een video opgedoken waarin kort de  nieuwe smartwatch te zien zou zijn. De beelden werden echter al spoedig door het bedrijf  verwijderd. Het is nog onduidelijk of het daadwerkelijk om de  nieuwe Moto 360 gaat.

nieuwe Moto 360

Te zien is dat de nieuwe Moto 360 een powerknopje aan de rechter bovenkant heeft en er andere uiteinden zijn waar het bandje aan wordt vastgemaakt. Opvallend is dat de zwarte balk, die we kennen van de originele Moto 360, opnieuw aanwezig is. Veel gebruikers waren hier bij de eerste Motorola-smartwatch  ontevreden over, omdat het raar oogt en botst met het ronde design.

Meer over de Moto 360

Enkele maanden geleden doken de eerste foto`s van de vermeende smartwatch op. Die waren afkomstig van Lenovo-ceo Yang Yuanqing en toonden een vergelijkbaar design.

Het is nog onduidelijk of de nieuwe Moto 360 ook hardwarematige verbeteringen met zich meebrengt, al is dat wel aannemelijk. De huidige smartwatch beschikt over een 1,56 inch-scherm met een resolutie van 320 bij 190 pixels, TI OMAP 3-chip met 512MB aan werkgeheugen, 4GB aan opslagruimte en een 320 mAh-accu.

Het laatste nieuws over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto 360
Motorola Moto 360

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu