De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Bevestigd: Moto E3 en Moto G4 Play begin september naar Nederland

Wouter Nijsen
23 augustus 2016, 16:58
2 min leestijd
Bevestigd: Moto E3 en Moto G4 Play begin september naar Nederland

Een aantal weken geleden ontdekte Android Planet dat de nieuwe Moto E3 en Moto G4 Play begin september naar Nederland komen. Dit is nu door Lenovo bevestigd, ook zijn de adviesprijzen bekendgemaakt.

Nieuwe Moto E en Moto G4 Play naar Nederland

De Moto E (of Moto E3) en de Moto G4 Play kosten respectievelijk 129 en 169 euro en zijn daarmee de goedkoopste toestellen binnen de huidige Moto-lijn. De smartphones hebben een vergelijkbaar design, maar wijken onderhuids wel van elkaar af en zijn op verschillende fronten verbeterd.

Zo beschikt de Moto E3 over een 1GHz quadcore-processor van MediaTek (MT6735P) met 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan uitbreidbaar opslagruimte (tot maximaal 32GB). Het scherm is iets groter geworden en meet nu 5 inch, waarbij een resolutie van 1280 bij 720 pixels wordt gehanteerd. Ook is er een grotere 2800 mAh-accu, 8 megapixel-camera en 5 megapixel-frontcamera aanwezig.

motorola moto g4 play

De Moto G4 Play is een wat krachtiger toestel en is voorzien van een Snapdragon 410-chip met een quadcore-processor, 2GB RAM, 16GB aan opslagruimte en een 5 inch-720p-scherm. De camera’s maken foto’s in 8 en 5 megapixel en de 2800 mAh-accu voorziet het geheel van stroom. Beide toestellen zijn voorzien van een vrijwel kale versie van Android 6.0 (Marshmallow).

Eerder dit jaar verschenen de Moto G4 en Moto G4 Plus. In onze Moto G4 review waren we overwegend positief, waarbij we vooral te spreken waren over de prestaties en de camera’s van het toestel. Wel is het grotere formaat (5,5 inch) niet voor iedereen geschikt en het design nog steeds een beetje zakelijk.

Moto G4 Play en Moto E3 bestellen

Als gezegd zijn de nieuwe Moto E en Moto G4 Play vanaf begin september in Nederland verkrijgbaar. Hieronder hebben de beste aanbiedingen voor een Moto E3 met abonnement op een rijtje gezet. Los haal je de smartphone voor 129 euro in huis.

Motorola Moto E3

Motorola Moto E3 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Motorola Moto E3 prijzen. Bekijk alle Motorola smartphones.

Alle Motorola smartphones met prijzen

Ga je liever voor de Moto G4 Play, dan kun je in het overzicht hieronder terecht voor een Moto G4 Play met abonnement. Los kost het toestel 169 euro.

Motorola Moto G4 Play

Motorola Moto G4 Play prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Motorola Moto G4 Play prijzen. Bekijk alle Motorola smartphones.

Alle Motorola smartphones met prijzen

Lees het laatste nieuws over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto E3
Motorola Moto E3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu