Lenovo presenteert nieuwe Moto-smartphone op 26 februari
Wouter Nijsen

Lenovo heeft uitnodigingen verstuurd voor een event op 26 februari, een dag voor het Mobile World Congress in Barcelona. Waarschijnlijk wordt dan de Moto G5 (Plus) onthuld.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Nieuwe Moto-smartphone op MWC 2017

nieuwe moto-smartphoneEind februari gaat het Mobile World Congress van start en dat betekent dat langzaam duidelijk wordt welke fabrikanten nieuwe smartphones gaan presenteren. Naast Huawei heeft nu ook Lenovo een uitnodiging verstuurd voor een presentatie. Op de afbeelding (zie hiernaast) is te zien dat er een nieuw Moto-toestel wordt aangekondigd, waarbij het waarschijnlijk gaat om de Moto G5 Plus.

Eerder deze week doken de eerste beelden en specificaties op van dit toestel. Zo zou de Moto G5 Plus beschikken over een metalen behuizing en een vingerafdrukscanner aan de voorkant. Daarnaast wordt gesproken over een Snapdragon 625-chip, 4GB werkgeheugen en 32GB aan opslagruimte. Het scherm meet mogelijk 5,5 inch en heeft een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Verder zou het toestel voorzien zijn van een 13 en 5 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorzijde, een 3080 mAh-accu en Android 7.0 (Nougat).

Het is ook mogelijk dat Lenovo een high-end smartphone onthult, al bewaart de fabrikant deze meestal tot later in het jaar. Mogelijk krijgen we ook nieuwe Moto Mods te zien; de modulaire accessoires die werken met de Moto Z-toestellen.

Vorig jaar bracht Lenovo verschillende Moto-toestellen uit. Zo verscheen bijvoorbeeld de Moto G4 en Moto G4 Plus, maar ook de goedkopere Moto G4 Play en Moto E3. De Moto G4 Plus is de meest premium uitvoering en beschikt over vlotte specs en een vingerafdrukscanner. Dit toestel haal je momenteel voor zo’n 249 euro in huis.

Motorola Moto G4 Plus
Welke Motorola Moto G4 Plus wil je?
Wij hebben momenteel geen Motorola Moto G4 Plus aanbiedingen voor je.
Sim only nodig?

Lees het laatste nieuws over Lenovo

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.