De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Lenovo presenteert nieuwe Moto-smartphone op 26 februari

Wouter Nijsen
14 januari 2017, 15:49
1 min leestijd
Lenovo presenteert nieuwe Moto-smartphone op 26 februari

Lenovo heeft uitnodigingen verstuurd voor een event op 26 februari, een dag voor het Mobile World Congress in Barcelona. Waarschijnlijk wordt dan de Moto G5 (Plus) onthuld.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe Moto-smartphone op MWC 2017

nieuwe moto-smartphone

Eind februari gaat het Mobile World Congress van start en dat betekent dat langzaam duidelijk wordt welke fabrikanten nieuwe smartphones gaan presenteren. Naast Huawei heeft nu ook Lenovo een uitnodiging verstuurd voor een presentatie. Op de afbeelding (zie hiernaast) is te zien dat er een nieuw Moto-toestel wordt aangekondigd, waarbij het waarschijnlijk gaat om de Moto G5 Plus.

Eerder deze week doken de eerste beelden en specificaties op van dit toestel. Zo zou de Moto G5 Plus beschikken over een metalen behuizing en een vingerafdrukscanner aan de voorkant. Daarnaast wordt gesproken over een Snapdragon 625-chip, 4GB werkgeheugen en 32GB aan opslagruimte. Het scherm meet mogelijk 5,5 inch en heeft een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Verder zou het toestel voorzien zijn van een 13 en 5 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorzijde, een 3080 mAh-accu en Android 7.0 (Nougat).

Het is ook mogelijk dat Lenovo een high-end smartphone onthult, al bewaart de fabrikant deze meestal tot later in het jaar. Mogelijk krijgen we ook nieuwe Moto Mods te zien; de modulaire accessoires die werken met de Moto Z-toestellen.

Vorig jaar bracht Lenovo verschillende Moto-toestellen uit. Zo verscheen bijvoorbeeld de Moto G4 en Moto G4 Plus, maar ook de goedkopere Moto G4 Play en Moto E3. De Moto G4 Plus is de meest premium uitvoering en beschikt over vlotte specs en een vingerafdrukscanner. Dit toestel haal je momenteel voor zo’n 249 euro in huis.

Motorola Moto G4 Plus

Motorola Moto G4 Plus prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 149,39

Bekijken

Lees het laatste nieuws over Lenovo

Bron: CNET
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu