Nieuwe Moto X-details net voor de officiële onthulling

Redactie
1 augustus 2013, 9:48
1 min leestijd
Nieuwe Moto X-details net voor de officiële onthulling
moto-x-augustus

Minder dan een dag voor de officiële aankondiging zijn er nog wat nieuwe details en geruchten over de oude Moto X opgedoken. Later vandaag lees je natuurlijk alles over de officiële aankondiging van de Moto X, en wellicht dat hij naar Europa komt ergens dit jaar.  

Lees verder na de advertentie.

Er is om te beginnen meer informatie naar buiten gekomen over de zogeheten X8-chip die in de Moto X gebruikt wordt. Deze bevat maar liefst acht cores, waarvan er twee worden gebruikt voor de cpu en vier voor de gpu. Hierbij wordt waarschijnlijk een Snapdragon S4 Pro of S4 Plus gebruikt als processor. De gpu zou een Adreno 320 zijn,

Die andere twee cores van de chp zijn de ‘natural language processor’ en ‘contextual computing processor’. Deze worden respectievelijk gebruikt voor het herkennen van geluid en het registreren van alle sensoren-input. Die laatstgenoemde core wordt tevens gebruikt als de telefoon in standby-modus is. Beide cores gebruiken erg weinig energie en zouden zo voor een verbeterde accuduur zorgen.

Moto X is extra stevig

We weten inmiddels ook al vrijwel alles van het design van de Moto X. Android and Me geeft echter aan dat de Moto X gebruik gaat maken van een gelamineerde aluminiumstructuur voor nog meer stevigheid en ‘Magic’ Gorilla Glass dat met een speciale polymeer perfect aansluit op de rest van de behuizing.

white-moto-x-630

Andere kleine geruchten zijn het feit dat de Moto X gebruik zou maken van een nano-simkaart en dat hij dual-mode lte’ ondersteunt. De Moto X wordt ergens vandaag uit de doeken gedaan door Motorola. Op AndroidPlanet lees je dan alles wat je wilt weten over Googles en Motorola’s nieuwste vlaggenschip.

AndroidPlanet noemde eerder 4 redenen waarom de  Moto X  gaat slagen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto X 2013
Motorola Moto X 2013

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu