Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Nieuwe Moto X voorzien van vingerafdrukscanner en metalen behuizing’

Wouter Nijsen
9 mei 2016, 9:27
2 min leestijd
‘Nieuwe Moto X voorzien van vingerafdrukscanner en metalen behuizing’

Er zijn renders opgedoken van de nieuwe Motorola Moto X, die hoogstwaarschijnlijk later dit jaar wordt aangekondigd. Het toestel heeft standaard een vingerafdrukscanner, metalen behuizing en een opvallend  ogende camera.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de Moto X renders

De beelden werden gepubliceerd op Google+ en tonen hoe de aanstaande Motorola-smartphone er precies uit komt te zien. Te zien is dat de telefoon  in verschillende kleuren komt en is voorzien van een vingerafdrukscanner. De scanner is vierkant en lijkt een stuk kleiner dan de scanners van veel andere Android-toestellen. Bij de witte variant van de Moto X zijn aan de onderkant twee nabijheidsensoren te zien, terwijl deze bij de zwarte varianten moeilijker zichtbaar zijn.

Ook opvallend zijn de zestien puntjes aan de achterkant, die mogelijk gebruikt wordt om accessoires als een dock te koppelen. Daarnaast springt de camera van de nieuwe Moto X in het oog. De camera lijkt niet alleen uit te steken, maar is ook vrij groot en heeft een wat opvallend uiterlijk. Het ontwerp van de camera ziet eruit als de Moto 360, met aan de onderkant de zogeheten `flat tire`, die als flitser lijkt te fungeren. Verder is het aannemelijk dat de Moto X een metalen behuizing krijgt, waarmee het toestel luxer zou ogen en aanvoelen.

Meer over de nieuwe Moto X

De aanwezigheid van het Droid-logo op de achterkant wijst erop dat er ook een nieuw toestel in de Droid-lijn komt, die uitgebracht wordt in de Verenigde Staten. Verder is het nog onduidelijk over welke specificaties de nieuwe Moto X beschikt en wanneer het toestel wordt aangekondigd.

Later deze maand organiseert Motorola een evenement in India, al zou het bedrijf een maand later nog een nieuwe smartphone onthullen. Eerder doken er beelden op van de Moto G4, die ook is voorzien van een vierkante vingerafdrukscanner. Verder  verschijnt dit jaar mogelijk  een opvolger van de Moto E, die flink verbeterde specs zou hebben.

Lees het laatste nieuws over Motorola

Bron: Google+
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu