Deze smartphones kondigt Motorola mogelijk binnenkort aan

Thomas Haenen
7 juli 2017, 9:22
2 min leestijd
Deze smartphones kondigt Motorola mogelijk binnenkort aan

Motorola organiseert op 25 juli een evenement in New York. Het bedrijf zegt niet welke toestellen er worden onthuld, maar we hebben een aardig idee.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe Motorola-smartphones

Het evenement vindt plaats op 25 juli, over iets minder dan drie weken. Hoewel de presentatie plaatsvindt in New York, suggereert de uitnodiging dat het om een wereldwijd beschikbaar product gaat. Onderaan prijkt namelijk de hashtag ‘HelloMotoWorld’. De uitnodiging biedt weinig andere hints, maar in de voorbije weken zijn genoeg details uitgelekt.

Nieuwe Motorola-smartphones

Moto X4

De meest aannemelijke aankondiging is de Motorola Moto X4, een nieuwe midranger waarvan deze week al verschillende specificaties verschenen. Het wordt de eerste Motorola-smartphone met een dubbele camera achterop. De behuizing is stof- en waterdicht. Onder het 5,2 inch-scherm zit een vingerafdrukscanner, die tevens als homeknop fungeert.

Moto Z2 en Z2 Force

Een andere kanshebber is de Moto Z2, een high-end smartphone met de nieuwste hardware. Bronnen spreken over een toestel met 5,5 inch-scherm, Snapdragon 835 en 4GB/6GB aan werkgeheugen. Achterop is een dubbele 12 megapixel-camera te vinden. Ook een Moto Z2 Force zou in de maak zijn: deze variant heeft een val- en schokbestendige behuizing. In deze serie werd eerder de Moto Z2 Play aangekondigd, die binnenkort in Nederland verschijnt.

Moto G5S en G5S Plus

Tot slot zoemen er al een tijdje geruchten rond over de Moto G5S, een verbeterde variant van Motorola’s onlangs verschenen Moto G5. De G5S zou onder andere een 5,2 inch-scherm, meer werkgeheugen en betere accuduur bieden. Het is onbekend of deze variant de huidige Moto G5 al gaat veranderen, of dat de twee toestellen naast elkaar blijven bestaan. Ook wordt gesproken over een Moto G5S Plus.

Het is aannemelijk dat Motorola één of meer van bovenstaande toestellen aankondigt, al kan de fabrikant natuurlijk ook verrassen met een compleet nieuw toestel. Binnen drie weken weten we meer.

Lees het laatste nieuws over Motorola

Bron: GSMArena
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto G5S
Motorola Moto G5S

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu