De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Nieuwe muziektelefoon: Sony Ericsson Live with Walkman

Redactie
22 augustus 2011, 13:45
1 min leestijd
Nieuwe muziektelefoon: Sony Ericsson Live with Walkman

Sony Ericsson heeft een nieuwe Walkman-telefoon aangekondigd: de Sony Ericsson Live with Walkman. Het toestel heeft een 1 GHz processor, Android 2.3 Gingerbread en een 3.2 inch capacitief aanraakscherm met een resolutie van 480×320. De Walkman-telefoon heeft een nadruk op muziek, met verbeterde audio (Sony`s xLOUD), integratie van de Sony’s muziekdienst Qriocity en een speciale Walkman-knop waarmee de muziekspeler snel geopend kan worden.

De Sony Ericsson Live heeft 320 MB aan vrij intern geheugen, dat eventueel met een MicroSD-kaart kan worden uitgebreid tot 32 GB. Tevens heeft de telefoon een 5 megapixel camera waarmee het mogelijk is om HD-video in 720p op te nemen en een camera aan de voorkant om mee te videobellen (met onder meer Skype). Naast de nadruk op muziek, heeft de telefoon ook speciale Facebook-integratie waarmee je muzieknummers en andere media snel met je vrienden kunt delen.

Lees verder na de advertentie.

De afmetingen van het toestel zijn 56.5 x 106 x 14.2 mm. Het geheel weegt 115 gram. In het vierde kwartaal van dit jaar moet de Sony Ericsson Live with Walkman wereldwijd beschikbaar zijn. Het toestel zal uitkomen in de kleuren zwart en wit. Een adviesprijs voor deze muziektelefoon is nog niet bekendgemaakt.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu