De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Vernieuwde Nest thermostaat ook naar Nederland

Gijs Ettes
17 november 2015, 11:05
1 min leestijd
Vernieuwde Nest thermostaat ook naar Nederland

Nest heeft een nieuwe versie van zijn slimme thermostaat geïntroduceerd in Nederland. De derde generatie heeft een groter en scherper display en is dunner, waardoor hij minder ver uitsteekt. Ook zijn er enkele nieuwe functies toegevoegd.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe Nest thermostaat is nog slimmer

Het display van de nieuwe Nest thermostaat is 40 procent gegroeid en heeft een hogere resolutie van 480 bij 480 pixels. De pixeldichtheid van het schermpje bedraagt 229 ppi, waardoor het ook van een afstandje goed afleesbaar moet zijn. Sowieso springt de thermostaat sneller aan als je langsloopt dankzij een functie die Nest ‘Farsight’ noemt. Wanneer je een kamer binnenloopt waar het apparaat hangt, licht het scherm op en kun je de tijd (analoog of digitaal) of de temperatuur aflezen.

Verder moet de nieuwe Nest thermostaat accurater werken omdat er meer sensoren aan boord zijn die de temperatuur meten. Er is ook ondersteuning voor boilers en OpenTherm, een communicatieprotocol voor cv-ketels.  Ongeveer een week na installatie heeft het apparaat door wanneer de bewoners van een huis wel of niet aanwezig zijn, waarop de temperatuur wordt aangepast. Zo is je huis behaaglijk warm als je thuiskomt.

Dankzij de functie Furnace Heads-Up wordt ook de staat van je oven in de gaten gehouden. Als deze zich niet automatisch uitschakelt, word je hiervan op de hoogte gesteld middels een bericht op je smartphone of op de thermostaat.  De nieuwe Nest thermostaat kost 249 euro en is via deze website te reserveren. Check ook onze review van de vorige Nest thermostaat, die op het moment van schrijven 219 euro kost.

Het laatste nieuws over Nest

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu