Nieuwe Nexus 5 foto’s gelekt, geven duidelijk beeld van smartphone

Redactie
15 oktober 2013, 11:28
1 min leestijd
Nieuwe Nexus 5 foto’s gelekt, geven duidelijk beeld van smartphone
Nexus 5 foto's

Nieuwe Nexus 5 foto’s die zijn gelekt, geven opnieuw een duidelijk beeld van de aankomende smartphone van Google. De foto’s, die afkomstig zijn van een Russische Facebook-variant, bevestigen de geruchten omtrent het toestel. De Nexus 5 heeft op de foto’s een duidelijk rubber-achtig uiterlijk, een verticaal logo aan de achterzijde en een grote cameralens, alle drie punten waar ook de Nexus 7 over beschikt. Eerder lekten vooral prototypes van de Nexus 5 uit, maar deze bevestigden enkel de vorm van het toestel en niet het uiteindelijke design.

De verwachting is dat de Nexus 5 samen met Android 4.4 Kitkat deze maand wordt geïntroduceerd, met een uiteindelijke releasedatum in november.

Uit een gelekte interne handleiding voor medewerkers van LG blijkt dat de Nexus 5 een 5 inch-scherm krijgt, een Snapdragon 800, een accu van 2300 mAh, 4g-ondersteuning en ondersteuning voor draadloos opladen. Uit verder onderzoek bleek dat er ook een verwijzing aanwezig was naar Android 5.0 Key Lime Pie, iets wat mogelijk nog is gedaan voordat er sprake was van Android 4.4 KitKat.

Lees verder na de advertentie.

Bovenstaande Nexus 5 foto’s geven een duidelijk beeld van het toestel en het is voornamelijk interessant om de achterkant en zijkant te zien. Degenen die het design van de recente Nexus 7 wel zien zitten, zullen met de nieuwe Nexus-smartphone ook er blij zijn.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG Nexus 5
LG Nexus 5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu