Nieuwe Nexus 5 foto’s laten toestel en Android 4.4 Kitkat opnieuw zien

Redactie
12 oktober 2013, 9:30
1 min leestijd
Nieuwe Nexus 5 foto’s laten toestel en Android 4.4 Kitkat opnieuw zien
Nexus 5 foto's

De Nexus 5 is opnieuw gelekt in enkele foto’s, waarbij ook Android 4.4 Kitkat opnieuw in beeld wordt gebracht. Eerder lekten al de Nexus 5 prijzen en Nexus 5 handleiding uit, maar nu lijkt naast het toestel ook opnieuw de nieuwe Android-versie in beeld te worden gebracht.

Op de Nexus 5 foto’s wordt opnieuw het design van Googles aankomende smartphone bevestigd, met eenzelfde uiterlijk als de huidige Nexus 7. De foto’s van de Nexus 5 laten daarnaast mogelijk het nieuwe Android 4.4 Kitkat zien, dat naast een niewue wallpaper en enkele kleine grafische verbeteringen niet enorm veel is veranderd. De grootste verandering die op de Nexus 5 foto’s zichtbaar is, is de wallpaper die zowel de notificatie- als knoppenbalk behelst.

Lees verder na de advertentie.

De verwachting is dat de Nexus 5 samen met Android 4.4 Kitkat op 15 oktober wordt geïntroduceerd.

Nexus 5 specs

Geen MEMS voor Nexus 5

De Nexus 5 krijgt een 5 inch (of eigenlijk een 4,97 inch) full hd-scherm met een 1080p-resolutie en een pixeldichtheid van 442 pixels per inch (ppi). Verder heeft het toestel een Snapdragon 800 quadcore-chip, 2GB aan werkgeheugen en is er 16GB aan opslagruimte beschikbaar.

Het is mogelijk dat er andere modellen met meer opslagruimte op de markt worden gebracht, bijvoorbeeld een 32GB-versie. Zoals verwacht wordt het apparaat geleverd met Android 4.4, de laatste Android versie.
Ook ondersteunt de smartphone Wi-Fi a/b/g/n/ac, bluetooth 4.0, nfc en gps. De 2300 mAh-batterij kan net als zijn voorganger draadloos worden opgeladen. Het toestel zou tevens enkel nanosims ondersteunen.

via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG Nexus 5
LG Nexus 5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu