De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Nieuwe Nexus 5 in de maak bij LG’

Wouter Nijsen
3 juli 2015, 16:23
1 min leestijd
‘Nieuwe Nexus 5 in de maak bij LG’

Volgens een nieuw gerucht gaat LG, net als twee jaar geleden, de vernieuwde versie van de Nexus 5 produceren. Het toestel zou op een onbekend prototype zijn gebaseerd.

Lees verder na de advertentie.

‘Nieuwe Nexus 5 aanstaande’

Dat schrijft Androidpit  op basis van een anonieme bron. Volgens de bron is de Nexus 5 (2015) momenteel in ontwikkeling bij LG. Hierbij wordt benadrukt dat het bedrijf de verwachte smartphone niet op de LG G4 gaat baseren. Hoe het toestel er precies uit gaat zien en welke specificaties het krijgt, is echter nog onbekend.

nexuslogo-gr

Het is aannemelijk dat de Nexus 5 (2015) kleiner en goedkoper wordt dan de Nexus 6. De grootste kritiekpunten bij dit toestel waren het enorme 6 inch-scherm en de hoge adviesprijs, die bij verschijning op 649 euro lag. Een kleinere en betaalbare Nexus 5 (2015) zou daarom niet eens een onverstandige keuze zijn. Dat is ook wat de originele Nexus 5 zo populair maakte.

Meer over de Nexus 5 (2015)

Ongeveer een maand geleden kwam AndroidPit al met het nieuws dat LG zou overwegen een nieuwe Nexus 5 te maken. Hierbij werden ook enkele specificaties genoemd. Zo zou het toestel beschikken over een 5,2 inch-scherm, wat  dus iets groter is dan dat van zijn voorganger.

Het is verder nog onduidelijk hoeveel Nexus-toestellen Google dit jaar wilt uitbrengen. Zo wordt er al een tijdje gesproken over een Huawei-smartphone die onder de Nexus-naam wordt uitgebracht. Dit zou een toestel zijn met een 5,7 inch-scherm en Snapdragon 810-processor.

Het laatste nieuws over LG

Bron: AndroidPit
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG Nexus 5X
LG Nexus 5X

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu