Nieuwe Nexus 7 bestellen vanaf 28 augustus mogelijk via Engeland

Gijs Ettes
9 augustus 2013, 15:36
1 min leestijd
Nieuwe Nexus 7 bestellen vanaf 28 augustus mogelijk via Engeland
nieuwe nexus 7

De nieuwe generatie Nexus 7 bestellen gaat vanaf het einde van deze maand erg makkelijk voor ons Nederlanders: vanaf 28 augustus ligt hij namelijk in de Britse winkelrekken. Voor producten vanuit het Verenigd Koninkrijk betaal je geen importkosten, wat het dus een erg interessante optie maakt voor mensen die de nieuwe Nexus 7 van Google en Asus snel willen hebben.

Lees verder na de advertentie.

Verzenden gaat ook vrij snel vanuit een land als Engeland. Meestal gebeurt dit al na circa één of twee dagen. De nieuwe 7 gaat voor 200 Britse pond over de toonbank als je genoegen neemt met 16GB. Voor 240 Britse pond heb je 32GB. Dit is respectievelijk ongeveer 235 en 280 euro, waar natuurlijk nog wel de verzendkosten bij moeten worden opgeteld.

Dinsdag werd ook al bekend dat de nieuwe Nexus 7 vanaf 29 augustus is te verkrijgen in Italië, waar voor de 32GB-versie 269 euro wordt gevraagd. Een Nederlandse release is nog steeds niet bekendgemaakt, maar het kan goed zijn dat hij hier niet veel later in de winkelrekken komt te liggen.

Nieuwe Nexus 7 biedt mooie specifcaties

De nieuwe Nexus 7 heeft een full-hd-scherm met een resolutie van 1920 bij 1200 pixels. Dankzij stereospeakers aan beide kanten van de tablet is het geluid daarnaast beter, onder andere dankzij `virtual surround-sound`.

De camera op de achterkant bevat 5 megapixels en de Nexus 7 heeft ook een 1.2-megapixel-frontcamera. De quadcore-processor draait op 1.5GHz en wordt ondersteund door 2GB aan intern geheugen. De nieuwe tablet van Asus en Google ondersteunt eveneens bluetooth 4.0 en draadloos opladen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Asus Nexus 7
Asus Nexus 7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu