De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Nieuwe Nexus 7 komt uit met 32GB en gaat 269 euro kosten’

Gijs Ettes
6 augustus 2013, 13:18
1 min leestijd
‘Nieuwe Nexus 7 komt uit met 32GB en gaat 269 euro kosten’
nieuwe nexus 7

Drie weken geleden kondigde Google Android 4.3 aan en de nieuwe Nexus 7, die al binnen een paar dagen in de Amerikaanse winkelrekken belandde.

Notebook Italia  schrijft dinsdag dat Googles nieuwste Nexus-tablet alleen in zijn 32GB-vorm naar de Europese markt komt voor een prijs van 269 euro.

Hierbij baseert de Italiaanse website zich op een persbericht.De nieuwe Nexus 7 is volgens dat persbericht vanaf 29 augustus verkrijgbaar op de Italiaanse markt. Een paar weken later volgt de 4g-variant voor 349 euro.

Lees verder na de advertentie.

Tablets Magazine  speculeert dat Asus de nieuwste telg in de Nexus-familie waarschijnlijk alleen met 32GB aan interne opslagruimte uitbrengt, omdat het zelf al de MeMo Pad HD 7 heeft: een vergelijkbare 7 inch-tablet die 169 euro kost en met een 16GB-Nexus 7 zou concurreren.

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe Nexus 7 in de Nederlandse winkelrekken belandt.

Nieuwe Nexus 7 biedt mooie specifcaties

De nieuwe Nexus 7 heeft een full-hd-scherm met een resolutie van 1920 bij 1200 pixels. Dankzij stereospeakers aan beide kanten van de tablet is het geluid daarnaast beter, onder andere dankzij `virtual surround-sound`.

De camera op de achterkant bevat 5 megapixels en de Nexus 7 heeft ook een 1.2-megapixel-frontcamera. De quadcore-processor draait op 1.5GHz en wordt ondersteund door 2GB aan intern geheugen. De nieuwe tablet van Asus en Google ondersteunt eveneens bluetooth 4.0 en draadloos opladen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Asus Nexus 7
Asus Nexus 7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu