Nieuwe, officiële en stabiele Jelly Bean-versie voor Galaxy S III gelekt
Redactie

Een nieuwe update voor de Samsung Galaxy S III is gelekt. De laatste test-firmware met versienummer I9300XXDLI4 van Jelly Bean is volgens SamMobile de meest stabiele lek ooit die vrijwel alle problemen van de vorige gelekte firmwares oplost. De huidige gelekte update is zo stabiel dat Samsung waarschijnlijk binnen een korte periode de officiële update gaat uitbrengen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De belangrijkste veranderingen in de gelekte firmware zijn:

Brightness Issue is fixed
Wi-Fi reception improved
RAM Optimizations
Fast Battery Charging
App Drawer much smoother
Apps open really fast
Very Fast and Smooth

Je kunt het bestand installeren met Odin 3.04. Herstart de Galaxy S III in download mode door de home-, power en volumneknop omlaag ingedrukt te houden. Verbind de smartphone met je computer en wacht totdat Odin een gele notificatie weergeeft. Pak het betreffende ZIP-bestand (download) uit en voeg het bestand I9300XXDLI4_I9300OXADLI4_I9300XXDLI4_HOME.tar.md5 aan het PDA-vak in Odin toe. Het is belangrijk dat re-partition niet is aangevinkt. Je kunt nu de firmware op je Galaxy S III flashen. Let wel: AndroidPlanet is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan je toestel.

Update: En er is al weer een nieuwe versie gelekt: I9300XXDLI5