‘Nieuwe beelden compacte OnePlus Mini duiken op’

Redactie
13 oktober 2015, 8:45
2 min leestijd
‘Nieuwe beelden compacte OnePlus Mini duiken op’

Opnieuw zijn er beelden opgedoken van wat OnePlus‘ tweede smartphone in 2015 lijkt te zijn. Hierop is te zien dat de OnePlus Mini of de OnePlus X zoals de telefoon genoemd wordt, een 5 inch-scherm en 13 megapixel-camera krijgt.

Lees verder na de advertentie.

De OnePlus Mini is de tweede smartphone die OnePlus uitbrengt in 2015. De OnePlus Two verscheen nog niet zo lang geleden; vanaf augustus is de telefoon te koop. Zoals op de nieuwe OnePlus Mini beelden te zien is, lijken de  telefoons nauwelijks op elkaar. Het design aan de buitenkant is, hoewel beide volledig uitgevoerd in zwart, compleet anders.

oneplus mini beelden

Zo heeft de OnePlus Two nog een fysieke homebutton, maar zien we bij de Mini enkel capacitieve knoppen aan de voorkant. Ook de vingerafdrukscanner die vandaag de dag zo populair is, ontbreekt. Wellicht is dit een van de concessies die OnePlus gedaan heeft om de prijs van de Mini-telefoon lager te houden dan die van de Two.

Dit weten we al  van de OnePlus Mini

Aan de achterkant van de telefoon is op de OnePlus Mini beelden naast het welbekende OnePlus logo ook de 13 megapixel-camera  te zien.  Het 5 inch oled-scherm (1920 bij 1080 pixels) heeft een pixeldichtheid van 441 ppi en boven het scherm bevindt zich de 8 megapixel selfie-camera.

Onder de motorkap wordt de nieuwe OnePlus-telefoon aangedreven door een quadcore MediaTek-processor (2,0GHz), daarbij ondersteund door 2 of 3GB aan werkgeheugen. Wat deze telefoon wel lijkt te hebben in tegenstelling tot zijn oudere broer is nfc-ondersteuning. Verdere geruchten spreken over een opslagruimte van 16GB die door een micro-sd-kaartje uit te breiden is en  een accucapaciteit van 2450mAh.

Ondanks de uitgelekte beelden en specs heeft OnePlus zelf  echter  nog altijd niets naar buiten gebracht over deze telefoon. Ze hebben het bestaan ervan noch ontkend, noch bevestigd. Wel heeft de CEO van het bedrijf gezegd dit jaar nog een nieuwe telefoon uit te brengen.

Lees het laatste nieuws over  OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus X
OnePlus X

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu