De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Nieuwe OnePlus-smartphone is vanaf 15 oktober te koop’

Rens Blom
19 augustus 2019, 15:14
2 min leestijd
‘Nieuwe OnePlus-smartphone is vanaf 15 oktober te koop’

De nieuwe OnePlus-smartphone die later dit jaar wordt verwacht, komt misschien eerder dan gedacht. De fabrikant presenteert het toestel mogelijk begin oktober, waarna hij op 15 oktober in de verkoop zou gaan.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe OnePlus-smartphone in de pijplijn

Volgens de doorgaans betrouwbare telecominsider Max J. (@Samsung_News_ op Twitter) kondigt OnePlus op 26 september een nieuw toestel aan in India. Op 10 oktober zijn vervolgens Europese landen en de Verenigde Staten aan de beurt. Weer vijf dagen later zou de smartphone in de (digitale) winkels liggen. In welke landen is echter onduidelijk en we weten ook niet om welk toestel het gaat.

Een week geleden deelde Max J. al een donkere afbeelding van een toestel op Twitter. Vermoedelijk is dit een nieuw model dat de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro opvolgt, of verschijnen er zelfs twee toestellen. De afgelopen weken verschenen meerdere vage geruchten over de 7T Pro, maar over een 7T is nog niets bekend.

Het is ook mogelijk dat het om een heel ander toestel gaat. De directeur van OnePlus liet onlangs weten dat de fabrikant dit jaar wereldwijd een nieuwe 5G-smartphone uitbrengt. OnePlus verkoopt al een 5G-versie van de 7 Pro, maar die is slechts in een handvol landen beschikbaar.

Smartphone of tv in India

Het zou overigens voor het eerst zijn dat OnePlus een smartphone als eerste in India presenteert. De afgelopen jaren werden toestellen wereldwijd op hetzelfde moment onthuld, of was India zelfs pas dagen later aan de beurt. Hoewel OnePlus hard groeit in India, klinkt het niet direct logisch om een smartphone daar dagen eerder te presenteren.

OnePLus TV release

Mogelijk verwart Max J. de Indiase introductie van een OnePlus-smartphone met die van de eerste OnePlus-televisie. De tv laatste wordt waarschijnlijk in september aangekondigd. De doorgaans betrouwbare lekker Ishan Agarwal hint op Twitter dat OnePlus zijn smart-tv waarschijnlijk op 26 september presenteert.

Het kan ook zijn dat OnePlus in India tegelijkertijd een nieuwe smartphone en tv uit de doeken doet. Blijf op de hoogte van de laatste geruchten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of download de Android Planet-app.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Bron afbeelding: Twitter
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 7 Dualsim
OnePlus 7 Dualsim

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu