Nieuwe Samsung Galaxy S II reclame valt iPhone-gebruikers aan: ‘We just got Samsunged’

Nieuwe Samsung Galaxy S II reclame valt iPhone-gebruikers aan: 'We just got Samsunged'In de Verenigde Staten probeert Samsung er alles aan te doen om meer marktaandeel te verkrijgen en hiervoor gaat ze hard de strijd aan met Apple. Zo ook in de nieuwe reclame van Samsung voor de Galaxy S II die zich specifiek op iPhone-gebruikers richt. De commercial laat zien dat de Galaxy S II (net als alle Android-telefoons) gratis gesproken navigatie heeft, iets wat de iPhone niet heeft. Ook wordt een nieuwe slagzin geïntroduceerd: ‘We just got Samsunged.’

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

In het filmpje is te zien hoe mensen in de rij aan het wachten zijn voor een nieuwe iPhone terwijl iemand met een Galaxy S II komt voorbijgelopen om een oplader af te geven. Hiervoor maakt de persoon gebruik van Google Navigatie. Op de vraag hoeveel hij voor de app heeft betaald zegt de eigenaar van de Galaxy S II dat deze gratis wordt meegeleverd. Een wachtende in de rij reageert met de zin: ‘We just got Samsunged.’ De reclame zit goed in elkaar en is zeer zeker de moeite waard om even te bekijken.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.