Nieuwe Samsung smartphone met Ice Cream Sandwich duikt op

Redactie
2 februari 2012, 19:18
1 min leestijd
Nieuwe Samsung smartphone met Ice Cream Sandwich duikt op
Nieuwe Samsung smartphone met Ice Cream Sandwich duikt op

Een foto van een nog onbekende telefoon van Samsung met Android 4.0 Ice Cream is gelekt door telecomindustrie-insider Eldar Murtazin. Hij heeft verder geen details genoemd, maar het lijkt om een Samsung Galaxy telefoon te gaan die tijdens Mobile World Congress zal worden aangekondigd. Het toestel heeft veel weg van de Samsung Galaxy S II, alleen is er geen balk met vier knoppen maar slechts drie. Dat zou betekenen dat het toestel draait op Ice Cream Sandwich dat is aangevuld met TouchWiz. De telefoon lijkt iets dunner te zijn dan de huidige Galaxy S II.

Het toestel dat zal worden aangekondigd is in ieder geval niet de Samsung Galaxy S III. Samsung heeft inmiddels zelf laten weten dat het nieuwe vlaggenschip bekend zal worden gemaakt tijdens een eigen event dat binnen nu en vijf maanden zal worden gehouden. Volgens Eldar Murtazin lijkt april de maand te zijn dat Samsung dit wil gaan doen.

Lees verder na de advertentie.

Er lijken nog meer nieuwe Samsung-toestellen op de planning te staan. Pocketnow heeft een apparaat ontdekt in een benchmarkdatabase genaamd de Samsung Galaxy S II Plus. Het toestel zou een 1.5 GHz processor hebben, een resolutie van 800×480 en voorzien zijn van Android 2.3.4. Dit zou ook een Amerikaanse versie van de Samsung Galaxy S II kunnen zijn. Er zijn ook al geruchten dat de Samsung Galaxy Note een update gaat krijgen in de vorm van een Samsung Galaxy Note S. Deze verbeterde versies zouden pas in het vierde kwartaal van dit jaar uitkomen.

Nieuwe Samsung-telefoon met Android 4.0
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note
Samsung Galaxy Note

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu