De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Samsung werkt aan goedkope fitnesstracker’

Gijs Ettes
9 november 2015, 13:40
1 min leestijd
‘Samsung werkt aan goedkope fitnesstracker’

Samsung werkt aan een nieuwe fitnesstracker die de concurrentie aan moet gaan met goedkope wearables als de Mi Band van Xiaomi (15 dollar). Dat meldt althans het doorgaans goed ingevoerde Sammobile.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe Samsung-wearable in aantocht?

Veel over de nieuwe Samsung-wearable is niet bekend, al suggereert het typenummer (SM-R150) dat het een uitgeklede versie wordt van de Gear Fit (SM-R350) die Samsung in april 2014 uitbracht. Dat apparaat is voorzien van een gebogen amoled-scherm en een hartslagmeter, die mogelijk afwezig is op de nieuwe wearable. Wellicht kiest Samsung er ook voor om het apparaat niet van een scherm te voorzien, om zo de productiekosten te drukken. Over een releasedatum en prijs is op het moment van schrijven niets bekend.

samsung-wearable

Samsung bracht de afgelopen tijd de nodige wearables uit, waaronder de recent verschenen Samsung Gear S2 en de eerder genoemde Gear Fit. De Fit  namen we al eens onder de loep in onze Gear Fit review. Echt te spreken over de wearable waren we niet, wat vooral komt door de afhankelijkheid van het apparaat van je smartphone. Ook wordt er met de data die de Gear Fit verzamelt relatief weinig gedaan.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: Sammobile
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu