Placeholder

samsung-logoDe verwachting is dat Samsung tijdens het Mobile World Congress in februari 2011 nieuwe tablets en smartphones aankondigt. De Korea Herald meldt dat enkele nieuwe telefoons gebruik maken van multikernprocessoren en op Android 2.3 (Gingerbread) draaien. Daarnaast hebben de opvolgers van de Galaxy S zogenoemde Super AMOLED Plus-beeldschermen. Deze beeldschermen zijn in direct zonlicht 50 procent beter af te lezen dan Super AMOLED-schermen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Jong-Kyun in de Korea Herald:

“These phones are going to cut a new figure in the smartphone market.”

Meer details over de nieuwe smartphones van Samsung zijn nog niet bekend. Volgende maand horen we sowieso meer van dit Koreaanse bedrijf.

En dan nog een ander nieuwtje over de opvolgers van de Galaxy Tab. Shin Jong-Kyun van Samsung laat weten dat de nieuwe lijn tablets erg gevarieerd is. Volgens Shin maken de nieuwe tablets gebruik van “vierde generatie technologie”. Waarschijnlijk heeft hij het over 4G, oftewel de volgende generatie in mobiele telecommunicatiestandaarden.

Bron: Korea Herald

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.