Nieuwe update voor de T-Mobile G1 in april?
Wouter Nijsen

00608_tmobile-g1T-Mobile heeft aangekondigd in april een belangrijke firmware-update voor de G1 te gaan verspreiden. De update zal een aantal nieuwe features en verbeteringen bevatten. Ook zal er een aantal bugs verholpen worden. De update valt ongeveer samen met de lancering van de HTC Magic in een aantal Europese landen.
Als mogelijke nieuwe features worden een schermtoetsenbord en stereo Bluetooth-ondersteuning genoemd.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De onderliggende Linux-kernel krijgt een update, evenals de browser waar de Webkit-engine geupdate wordt naar de laatste versie met daarin een copy/paste-optie en ondersteuning voor de laatste Squirrelfish Javascript engine.

Of de update wereldwijd tegelijk komt, of per regio, is nog niet bekend. Google en T-Mobile geven alleen aan dat de update in april komt en beschikbaar wordt gesteld zodra deze klaar is.

Via: CNET

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.