Placeholder
Redactie

galaxy-sDe nieuwe update voor de Samsung Galaxy S ligt klaar om gedownload te worden. Dit melden Android-gebruikers via Twitter en per mail. Consumenten met een Galaxy S kunnen de nieuwste versie (om precies te zijn: Android 2.2.1) downloaden met de desktopsoftware Samsung Kies. Het is verstandig om voor het upgraden naar Android 2.2.1 een back-up te maken van je bestanden, aangezien er anders een kans bestaat dat alle applicaties van je telefoon verdwijnen. De nieuwe upgrade naar Android 2.2.1 maakt de Galaxy S nog sneller, zodat het niet meer nodig is om een lagfix te installeren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Hoe moet ik upgraden?

Na het installeren (en eventueel updaten) van het programma Kies sluit je de Samsung Galaxy S aan op de pc. Klik daarna met de muis op het icoontje van je toestel en volg de instructies op het scherm.

Omdat de update stapsgewijs wordt uitgerold, kan het voorkomen dat de update voor jou nog niet beschikbaar is. Ook kunnen er problemen optreden als je niet de standaard Touchwiz-interface op je toestel meer hebt, maar deze hebt vervangen door bijvoorbeeld LauncherPro. Schakel de homescreen-vervanger uit en de Touchwiz-interface in voor de installatie.

Vragen

Vragen? Opmerkingen? Veel bezoekers van Android Planet hebben een Galaxy S. Stel je vraag onder dit artikel en er zijn vast mensen bereid om je uit de brand te helpen!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.