De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Nieuwe versie van Appie ligt morgen in de Android Market

Redactie
2 februari 2011, 20:44
1 min leestijd

Ben je verslaafd aan Appie voor Android? Nog één nachtje slapen en je kunt de allernieuwste versie van Appie downloaden. Met Appie 2.0 is het mogelijk om je boodschappenlijstjes tussen meerdere apparaten te synchroniseren. Zo kun je bijvoorbeeld een lijstje maken op de website ah.nl/appie en deze bekijken op je Android-telefoon. Ook kun je nu op zondag de Bonusaanbiedingen van deze en van komende week bekijken, die voortaan ook gesorteerd staan op volgorde van wat je eerder hebt gekocht. Als je tenminste een AH Bonuskaartnummer hebt.

Het was in vorige versies al mogelijk om boodschappenlijstjes via e-mail en sms met anderen te delen, maar nu kun je ook boodschappenlijstjes synchroniseren, zodat je deze met meerdere personen kunt delen. Hiervoor heb je overigens wel een ah.nl-profiel nodig, die je gratis vanuit de applicatie kunt aanmaken. Zowel op je Android-telefoon als op ah.nl/appie heb je jouw lijstje(s) altijd bij de hand. Als je samen met bijvoorbeeld je partner één lijstje wilt gebruiken, dan kunnen jullie gebruik maken van één inlognaam.

Lees verder na de advertentie.

Een handige nieuwe functie in Appie 2.0 is ‘Sorteer’. Hiermee kun je het lijstje sorteren op looproute van een Albert Heijn bij jou in de buurt. Zo hoef je niet verschillende keren heen en weer te lopen tussen de afdelingen.

Natuurlijk biedt Appie nog steeds de openingstijden van alle filialen. Zo weet je welke Albert Heijn er op zondag open is. Daarnaast geeft de applicatie meer dan 10.000 recepten, zodat je jouw partner iedere avond opnieuw kunt verrassen met een kersverse maaltijd.

Hieronder enkele screenshots van Appie 2.0. Morgenvroeg (ergens tussen 9:00 uur en 10:00 uur) is deze applicatie gratis te downloaden of te upgraden in de Android Market.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu