Nieuwe video HTC Tattoo: is het resistieve scherm een voor- of achteruitgang?
Wouter Nijsen

download_01_htc_tattoo-300x224Zoals bekend gebruikt HTC voor hun nieuwste Android-telefoon, de HTC Tattoo, een resistief scherm. Deze keuze zou gemaakt zijn uit een kostenbesparend oogpunt en niets afdoen aan de Android- en Sense-ervaring. Een nieuwe video van de Tattoo laat duidelijk de werking van dit nieuwe scherm zien en de beelden spreken voor zich. Een ander opvallend item is dat het uiterlijk van de Tattoo compleet aangepast kan worden aan je eigen smaak. De gehele behuizing is namelijk te vervangen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Op zich niets nieuws: Nokia voorzag in 1998 de 5110 al van een verwisselbaar frontje, maar voor Android is het een primeur. Onduidelijk is wanneer HTC met vervangende behuizingen op de markt komt. Door lage prijs in combinatie met het aanpasbare uiterlijk en de prettige Sense interface zou de Tattoo wel eens voor de doorbraak van Android bij het grote publiek kunnen gaan zorgen.

Via: DroidDog

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.