Nieuwe video’s van Samsung Galaxy Tab

Redactie
26 augustus 2010, 16:26
1 min leestijd
Nieuwe video’s van Samsung Galaxy Tab
Teaser van Samsung Galaxy Tab

De Samsung Galaxy Tab belooft een prachtige tabletcomputer te worden. De afgelopen week werden we overspoeld door een golf van geheime foto’s en opgedoken specificaties. Na de teaservideo bleef het even rustig, tot nu! Er zijn twee Aziatische filmpjes verschenen over de Samsung Galaxy Tab. Deze video’s bevestigen waarom wij allemaal zo uitkijken naar deze tablet-pc.

Het kan even duren voordat de video’s laden, maar dan krijg je wel iets bijzonders te zien. Eindelijk zien we de UI van de Samsung Galaxy Tab in beweging, en dat is zeker de moeite waard. De verschillende pagina’s vliegen voorbij en applicaties openen razendsnel.

Lees verder na de advertentie.

De Samsung Galaxy Tab heeft een 1024 x 600 (Super) AMOLED-scherm, een PowerVR SGX 540 graphics processor, een 3,2 megapixel camera, een front VGA camera, 3G, GPS en Wi-Fi. Op 2 september 2010 wordt de Samsung Galaxy Tab aan het publiek vertoond. Dit is een dag voordat de Berlijnse beurs IFA begint. De kans is extreem groot dat de tabletcomputer tijdens de beurs in levende lijve te zien is.

Via: Phandroid

Categorie: Tablets
Spotlights: Android, Tablet

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's