Nieuwe YouTube-applicatie in Market

Redactie
27 oktober 2010, 16:01
1 min leestijd
Nieuwe YouTube-applicatie in Market
youtube

Steeds meer Google-apps krijgen een frisse update. Na Gmail en Maps is nu de ingebakken YouTube-applicatie aan de beurt. Maar juich niet te snel, want deze update is alleen voor gebruikers met een telefoon met Android 2.2. De oudere Android-versies moeten het doen met de oude YouTube-applicatie. Gelukkig ontvangt de Samsung Galaxy S binnenkort een update naar Android 2.2 (de nieuwe versie wordt momenteel getest door Samsung) en straks ook voor de HTC Legend.

De nieuwe versie van YouTube geeft o.a. de mogelijkheid om video’s in de portretmodus te bekijken. Zo hoef jij je telefoon niet meer een kwartslag te draaien. Daarnaast draaien films een stuk soepeler. Dus ga naar de Market en probeer de applicatie uit.

Lees verder na de advertentie.

Mobiele site

Eind augustus lanceerde YouTube een razendsnelle mobiele versie van YouTube. De mobiele website maakt gebruik van HTML5, de nieuwste generatie van de moedertaal van internet. De knoppen op m.youtube.com zijn groter dan eerst, waardoor het makkelijker is geworden om te navigeren.

En jij?

Wat ga jij gebruiken: de nieuwe YouTube-applicatie op jouw Android-telefoon? Of kies je toch voor de mobiele site van YouTube?

Dit artikel is geschreven door Daniël Copsy.

Categorie: Android OS
Spotlights: Android, YouTube

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's