NIMble Desktop Phone: een Android-toestel voor de keuken

nimble_desktop_phoneEn wij maar denken dat Android voor mobiele telefoons was bedoeld. Na de GiiNii Movit Mini en berichten over netbooks van ASUS en REDFLY is er nu opnieuw een tablet-achtig apparaat gezien op CES 2009 die op Android draait. De NIMble Desktop Phone is een apparaat die je bijvoorbeeld in de keuken keerzet. Het apparaat is ontworpen door Mark Hamblin, die beweert leiding te hebben gegeven bij het ontwerp van het originele iPhone-touchscreen. De NIMble Desktop Phone draait op een 624 MHz Marvel-processor, heeft 512 MB geheugen, een 2 megapixel camera, SD-kaartslot, Wi-Fi, Bluetooth en meer.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De NIMble Desktop Phone is ontwikkeld door een bedrijf met de naam Touch Revolution, die een aantal aanpassingen bovenop Android heeft gedaan om de software geschikter te maken voor het grote scherm. Je kunt de tablet straks kopen voor een prijs rond $300 of gratis bij afsluiting van een abonnement ($10 tot $20 per maand). Het is grappig dat er op CES 2009 eigenlijk meer netbooks, tablets en andere afgeleide apparaten te ontdekken waren dan daadwerkelijke telefoons.

Via: Gizmodo

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.