De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Zo krijg je eind april de nieuwe bèta-app van NLZiet

Redactie
13 april 2015, 12:33
2 min leestijd
Zo krijg je eind april de nieuwe bèta-app van NLZiet

De vernieuwde Android-app van NLZiet, de betaalde videodienst van de Publieke Omroep, RTL en SBS, komt als bètaversie aan het einde van april uit. Inschrijven voor de bèta kan.

Lees verder na de advertentie.

NLZiet is een dienst met potentie. Je betaalt 7,95 euro per maand en krijgt alle uitzendingen in hoge kwaliteit die je via de Chromecast en zonder reclame kunt bekijken. Daarnaast krijg je toegang tot de speciale diensten NPO Plus, RTL XL en KIJK. Hiermee kun je toekomstige uitzendingen alvast bekijken, oudere afleveringen gratis terugkijken en extra premium-content zien.

Toch is NLZiet verre van geslaagd, en dat komt door de brakke apps van het platform. Dat weet NLZiet als geen ander, die hard werken aan een nieuwe Android-app. De bètaversie moet eind april uitkomen, in navolging van de nieuwe iOS-app die maandag is gelanceerd.

Zo ziet de nieuwe NLZiet Android-app eruit

CCdRO04VEAApo8O

“Na de livegang van de eerste versie van het platform kregen we terechte vragen van gebruikers over gewenste vernieuwingen. Onze gerestylde iOS-app is hiervan een mooi voorbeeld en een eerste versie van een permanente doorontwikkeling van NLziet. We blijven daarbij alert op hoe we onze kijkers zo goed mogelijk van dienst kunnen blijven zijn. We zijn erg blij met de constante stroom van feedback en luisteren hier dan ook aandachtig naar”, aldus Niels Baas van NLZiet.

De app is onderverdeeld in verschillende onderdelen, waarbij je per omroep de beschikbare uitzendingen kunt bekijken. Via het menu aan de linkerkant heb je toegang tot je favorieten en eigen account. Bij het overzicht van alle uitzendingen kun je via de rechter balk snel op alfabetische volgorde zoeken.

“Ook is het laden van video`s aanzienlijk verbeterd en biedt de app volledige Chromecast ondersteuning waardoor het mogelijk is om de app te blijven gebruiken terwijl er een video wordt afgespeeld”, aldus Baas.

Bètaversie testen

Om de bètaversie eind april te testen, kun je een e-mail sturen naar  info@nlziet.nl. Je krijgt dan een apk-bestand toegestuurd die je handmatig kunt installeren.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu