Placeholder

NMA 'bericht' over aankoop Motorola Mobilty door GoogleHet Taiwanese animatiebedrijf Next Media Animation is berucht beroemd op het internet voor het samenvatten van nieuwsverhalen met humoristische animaties. Eerder deed ze dit al met nieuws over de affaires van golfer Tiger Woods en het controversiele leven van acteur Charlie Sheen, maar soms komen ook verhalen uit de tech-industrie aan bod. Nu is de aankoop van Motorola Mobility door Google in beeld gebracht.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

In het filmpje is onder meer te zien hoe Steve Jobs van Apple verkleed als Darth Vader Motorola aanvalt, hoe de Android-mascotte wordt opgeladen met patenten, Samsung zich uit de voeten maakt als de Android-mascotte achter zich aankomt en hoe Nokia profiteert van de overname van Motorola Mobility door Google. De filmpjes van Next Media Animation blinken vooral uit door de goede kennis van feiten die op een originele manier in beeld worden gebracht.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.