De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

‘Nokia 6.2 verschijnt binnenkort, is even duur als voorganger’

Wouter Nijsen
11 maart 2019, 16:02
1 min leestijd
‘Nokia 6.2 verschijnt binnenkort, is even duur als voorganger’

Het Finse HMD Global zou van plan zijn om in de lente een nieuwe Nokia 6 te lanceren. Volgens een nieuw gerucht gaat het toestel ongeveer hetzelfde kosten als zijn voorganger.

‘Nokia 6.2 aankondiging in de lente’

Dat zou goed nieuws zijn, want met een adviesprijs van 279 euro was de Nokia 6.1 schappelijk geprijsd. Volgens Twitter-account Nokia anew, dat vaker over informatie van onaangekondigde Nokia-smartphones beschikt, gaat de 6.2 ongeveer hetzelfde kosten als zijn voorganger.

nokia 6.2 aankondiging

Volgens het Twitter-account wordt de nieuwe Nokia 6 in de lente gepresenteerd, wat zou betekenen dat we de telefoon ergens tussen het einde van maart en juni te zien krijgen. De Nokia 6.1 werd vorig jaar tijdens het Mobile World Congress aangekondigd en lag vervolgens in april in de Nederlandse winkels. Het is nog onduidelijk op welke datum de Nokia 6.2 precies wordt gepresenteerd.

De Nokia 6.2 is naar verluidt is de eerste smartphone van HMD Global met een cameragat in het scherm. Dit kennen we van de Samsung Galaxy S10 en Honor View 20, die de selfiecamera in een klein gaatje in de bovenhoek van het display stoppen, en dus geen notch hebben. Het scherm zou 6,2 inch meten en een full-hd-resolutie hebben. Ook wordt er gesproken over een dubbele camera op de achterkant (16 + 5 megapixel), 4 of 6GB RAM en de Snapdragon 632-chip. Die processor zit ook in de Motorola Moto G7, Moto G7 Power en G7 Play.

Blijf op de hoogte van de Nokia 6.2, zodat je precies weet wanneer de smartphone officieel is aangekondigd. Dit kan door onze website te volgen, of gebruik te maken van de nieuwsbrief of Android Planet-app.

Het laatste nieuws over Nokia

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Nokia 6.2
Nokia 6.2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's