De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Voorkant Nokia 9 en Nokia 7.1 Plus te zien op gelekte foto’s’

Wouter Nijsen
17 september 2018, 11:24
1 min leestijd
‘Voorkant Nokia 9 en Nokia 7.1 Plus te zien op gelekte foto’s’

Op gelekte foto’s zijn displaypanelen van twee onaankondigde Nokia-smartphones te zien. Het gaat mogelijk om de Nokia 9 en Nokia 7.1 Plus, die later dit jaar moeten verschijnen. Opvallend is dat beide smartphones een voorkantvullend scherm krijgen zonder inkeping.

Nokia 9- en Nokia 7.1-foto’s gelekt

De afbeeldingen zijn afkomstig van het Chinese forum Baidu. Omdat de daadwerkelijke bron onduidelijk is, is het lastig te zeggen hoe betrouwbaar de foto’s zijn. Het zou allereerst gaan om de voorkant van de Nokia 9, een vlaggenschip waarover al langer geruchten gaan.

Te zien is dat het scherm dunne randen aan de zijkanten heeft, met iets forsere bezels aan de boven- en onderkant. Daardoor is geen notch aanwezig, omdat de frontcamera en alle benodigde sensoren in de balk kunnen worden verwerkt.

Het scherm van de Nokia 9 zou 5,9 inch meten en een oled-paneel hebben. Volgens geruchten beschikt de telefoon ook over een Snapdragon 845-chip en 6GB RAM. Opmerkelijk is het gerucht over de vijfdubbele camera van de Nokia 9. Mogelijk heeft het toestel ook een vingerafdrukscanner in het scherm, net als de OnePlus 6T.

Nokia 7.1 Plus

Ook is er een foto van de Nokia X7, die straks waarschijnlijk door het leven gaat als de Nokia 7.1 Plus. De opvolger van de populaire Nokia 7 Plus heeft een scherm met dunne randen en verschijnt mogelijk eind oktober of begin november. De smartphone wordt vermoedelijk aangedreven door de Snapdragon 710-chip, al zijn verdere specificaties nog onbekend.

→ Lees ook onze review van de Nokia 7 Plus

Het laatste nieuws over Nokia

Bron: Baidu
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu