Livestream: volg de onthulling van de nieuwe Nokia’s op MWC 2019

Wouter Nijsen
24 februari 2019, 15:11
1 min leestijd

Ook Nokia is aanwezig tijdens het Mobile World Congress 2019 en toont waarschijnlijk meerdere nieuwe smartphones. De presentatie kun je ook thuis kijken via deze livestream. Kijk je mee?

Lees verder na de advertentie.

Check de Nokia-livestream op MWC 2019

Om 16.00 uur Nederlandse tijd gaat de presentatie van Nokia vanuit Barcelona van start. Net als vorig jaar is de keynote live te volgen via een stream op YouTube, die je hieronder vindt. De livestream is ook via de Android Planet-app te bekijken en gaat automatisch van start als je om 16.00 uur inschakelt. Uiteraard doen we uitgebreid verslag van de aankondigingen en publiceren we previews van de toestellen die Nokia uit de doeken doet.

Nokia phones announcements live from #MWC19 - #GetSmart

Dit kun je verwachten

Waarschijnlijk presenteert Nokia vier verschillende toestellen. Het gaat allereerst om de langverwachte Nokia 9 PureView, een high-end smartphone met maar liefst vijf camera’s aan de achterkant. Het is onduidelijk welke functies al die afzonderlijke lenzen hebben, wel weten we dat de telefoon onderdeel is van het Android One-programma. Dit betekent dat het toestel gegarandeerd twee jaar lang grote Android-updates krijgt, en drie jaar lang aan maandelijkse beveiligingspatches. Volgens geruchten gaat de Nokia 9 rond de 600 euro kosten.

Daarnaast zou Nokia een drietal budgettelefoons aankondigen. De Nokia 1 Plus is de opvolger van de Nokia 1, een Android Go-toestel dat vorig jaar verscheen. De smartphone krijgt vermoedelijke iets betere specs en een groter scherm met dunnere randen. De adviesprijs zou 99 euro bedragen. Verder worden de Nokia 3.2 (149 euro) en Nokia 4.2 (199 euro) verwacht.

Android Planet is in Barcelona aanwezig om verslag te doen van de Nokia-aankondigingen. Houd de website in de gaten voor een hands-on van de toestellen.

Het laatste nieuws over Nokia

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Nokia 9 PureView
Nokia 9 PureView

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu