NOOK voor Android geoptimaliseerd voor tablets, nu met 140 kranten en tijdschriften

Redactie
13 mei 2011, 21:55
1 min leestijd
NOOK voor Android geoptimaliseerd voor tablets, nu met 140 kranten en tijdschriften
nook-android

Barnes & Noble heeft de NOOK-applicatie voor Android aangepast voor tablets van 7-inch en groter. De app is nu ook geschikt voor schermen met hoge resolutie. Bovendien zijn er meer dan 140 nieuwe kranten en tijdschriften toegevoegd, die je op je Android-toestel kunt lezen. Android-tablets moeten met deze update concurrerender worden ten opzichte van de iPad, waar al diverse digitale magazines voor te krijgen zijn.

Wil je The Economist, US Weekly, Esquire, Maxim, Men’s Health, Rolling Stone, Newsweek, Popular Science, PC Magazine, Elle of andere populaire (vooral Amerikaanse) bladen lezen, dan kan dat nu. De app is ook geoptimaliseerd voor Honeycomb en verkrijgbaar in de Android Market, Samsung Apps, GetJar en andere Android-shops.

Lees verder na de advertentie.

Op de Galaxy Tab is de NOOK-applicatie ook te gebruiken, want ook Android OS 2.1 wordt ondersteund. De aankondiging van vandaag betekent dat de grootste digitale kiosk voor Android beschikbaar komt, met dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse kranten en tijdschriften. Bij de kranten vind je onder andere USA Today, The Los Angeles Times, The Washington Post en The Chicago Tribune. Je kunt ze allemaal 14 dagen gratis lezen en kunt daarna losse nummers kopen of een abonnement afsluiten. Natuurlijk zijn ook nog gewoon boeken te koop.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's