De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘Uitrol Galaxy Note 2 en Galaxy S3 Android 4.4.2-update start eind maart’

Gijs Ettes
21 januari 2014, 16:13
1 min leestijd
‘Uitrol Galaxy Note 2 en Galaxy S3 Android 4.4.2-update start eind maart’
Galaxy S3 Android 4.4

De Android-updates voor de populairste toestellen van Samsung komen er op korte termijn aan, zo bleek ook weer uit een recente video waar Android 4.4.2 op de Galaxy S4 en Note 3 is te zien. Geruchten gaan nu dat de uitrol van de Galaxy Note 2 en Galaxy S3 Android 4.4.2-update eind maart start. Het is te hopen dat de KitKat-update voor beide Samsung-telefoons sneller wordt uitgerold dan de vorige update. Het duurde immers maanden voordat gebruikers aan de slag konden met een versie van Android 4.3 die wél naar behoren werkte.

Het nieuws met betrekking tot de Galaxy Note 2 en Galaxy S3 Android 4.4-update is nog niet bevestigd door Samsung, maar is afkomstig van een Griekse tech-site die aangeeft in contact te staan met een insider bij de fabrikant. De programmeur geeft aan dat de Note 2 en S3 kort na de Galaxy S4 aan de beurt zijn om te worden bijgewerkt.

Lees verder na de advertentie.

De veranderingen die Android 4.4.2 met zich meebrengt zijn klein, maar voegen absoluut iets toe aan de toestellen van Samsung. Zo zijn de statusiconen voortaan wit en worden ze vergezeld door een transparante statusbalk. De algehele look van de interface wordt daarmee uniformer.

Ook zorgt de nieuwe versie hoogstwaarschijnlijk voor een snellere gebruikerservaring en een langere accuduur. Lees er meer over op de Android 4.4-overzichtspagina.

Lees meer over de Galaxy Note 2

Lees meer over de Galaxy S3

Wil je meer over het toestel lezen of de Galaxy S3 kopen, klik dan snel verder!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu