De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Man in ziekenhuis door brandende ‘veilige’ Galaxy Note 7

Erwin Vogelaar
9 oktober 2016, 18:55
2 min leestijd
Man in ziekenhuis door brandende ‘veilige’ Galaxy Note 7

Niet alleen heeft Samsung stilgehouden dat er nog een vervangende Samsung Galaxy Note 7 in brand is gevlogen, maar ook dat het slachtoffer door de Note 7 rook naar het ziekenhuis moest.

Lees verder na de advertentie.

Note 7 rook

Eerder deze week lieten we weten dat er een Galaxy Note 7 vlam had gevat in een vliegtuig. Dit nieuws was was opvallend, omdat het ging om een vervangend toestel dat veilig moet zijn na de problemen met de originele ontploffende en vlam vattende Note 7-smartphones. Inmiddels verschijnen er meer berichten over deze vervangende toestellen die toch dezelfde problemen lijken te hebben. Sterker nog: er was een geval voor het incident in het vliegtuig waardoor een man naar een ziekenhuis moest. Samsung wist hier vanaf.

note 7 rook

Amerikaanse televisiezender WKYT bericht dat Note 7-bezitter Michael Klering en zijn vrouw wakker zijn geworden door rook in de slaapkamer. Klering keek om en zag hoe zijn vervangende Note 7, dat niet aan het opladen was en gewoon lag te rusten, vlam had gevat. Uren nadat het brandje geblust was begon Klering zwart gal uit te spugen. hij heeft zichzelf vervolgens naar het ziekenhuis gereden, waar bleek dat hij acute bronchitis had gekregen door de geïnhaleerde rook.

Samsung heeft contact opgenomen met Klering, om te vragen of ze zijn toestel in bezit mochten nemen. Hij heeft dit verzoek afgewezen. In het gesprek via tekstberichtjes met de klantenservice van Samsung kreeg Klering echter plots dit bericht: “Net dit gekregen. Ik kan bellen en proberen om hem te vertragen als we denken dat het helpt, of we laten hem gewoon doen wat hij dreigt te doen en zien of hij het daadwerkelijk doet.” Oeps. Klering zoekt nu juridisch advies.

Grand Theft Auto

Het drama rond de Galaxy Note 7 is dus voorlopig nog niet voorbij en het deuk in het vertrouwen dat Samsung oploopt is enorm. Inmiddels zien mensen echter ook wel de humor van het drama in. Heb je bijvoorbeeld al de mod voor het spel Grand Theft Auto V gezien, waardoor je met Note 7-toestellen kunt gooien alsof het granaten zijn?

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: WKYT
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 7
Samsung Galaxy Note 7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu