Deze Galaxy Note 8-accessoires geven het toestel meer functies

Erwin Vogelaar
23 augustus 2017, 19:25
2 min leestijd
Deze Galaxy Note 8-accessoires geven het toestel meer functies

Samsung heeft eindelijk officieel de Samsung Galaxy Note 8 onthuld. Met een serie interessante accessoires wordt het toestel nog functioneler.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 8-accessoires: Gear VR, Gear Fit en meer

Samsung heeft eerder vandaag de Galaxy Note 8 onthuld. De krachtige smartphone gaat 999 euro kosten, wat niet mis is. Heb je daarnaast nog geld over, dan kun je een kijkje nemen naar de volgende accessoires.

Gear Fit 2 Pro

De nieuwe Gear Fit 2 Pro is voor sporters interessant. De wearable combineert smartwatch met fitnesstracker, maar plaatst de nadruk op het bijhouden van je activiteiten. De Gear Fit 2 Pro herkent automatisch of je aan het sporten bent en houdt de hele dag door je hartslag bij. Ook Spotify is aanwezig op de wearable.

note 8-accessoires

Gear VR

Bij de Note 8 hoort natuurlijk ook een nieuwe Gear VR voor virtual reality. Deze bril is iets groter, zodat de phablet erin past. Ook wordt er een controller meegeleverd om vr-games te spelen.

Dex

Met de Dex-dock zet je jouw Note 8 in een standaard waar je een beeldscherm, muis en toetsenbord aan verbindt. Vervolgens gaat de Note 8 in een speciale desktopmodus, waarin je apps in vensters plaatst en bijvoorbeeld Microsoft Word gebruikt. Reserveer je de Note 8, dan krijg je de de Dex gratis.

note 8-accessoires

Draadloze oplader

De Note 8 ondersteunt snel draadloos opladen, maar daar moet je wel een oplader voor aanschaffen. Deze wordt namelijk niet meegeleverd. Heb je deze accessoire, dan plaats je de Note 8 op het plaatje zonder een extra kabel aan te sluiten en wordt de accu opgeladen.

Gear 360 Camera

Naast de Gear Fit en Gear VR is er ook een Gear 360-camera, waarmee je beelden opneemt in 360 graden. De nieuwste versie laat je 4k-video opnemen en zelfs livestreamen.

note 8-accessoires

QWERTY-hoesje

Wil je graag een fysiek toetsenbord bij je toestel, dan is dat mogelijk met het QWERTY-hoesje van Samsung. Eigenlijk doet dit hoesje niet veel meer dan een fysiek laagje over het virtuele toestenbord leggen. De fysieke toetsen raken voor jou het virtuele toetsenbord aan.

Gear S4?

Volgens geruchten kondigt Samsung binnenkort ook de opvolger van de Gear S3 aan. We weten nog niets over deze nieuwe smartwatch, maar met IFA voor de boeg komt daar ongetwijfeld snel verandering in.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu