De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Galaxy Note 8 komt met Samsungs antwoord op AirPods’

Erwin Vogelaar
21 juli 2017, 20:23
2 min leestijd
‘Galaxy Note 8 komt met Samsungs antwoord op AirPods’

Mogelijk zijn de Galaxy Note 8-oordopjes draadloos en kun je er spraakassistent Bixby mee bereiken. Mogelijk is dit Samsungs antwoord op Apples AirPods.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 8 oordopjes lijken op AirPods

Al langere tijd zijn er geruchten dat Samsung werkt aan het antwoord op de AirPods. Nu gaat het mogelijk met de Samsung Galaxy Note 8 echt gebeuren. Met nieuwe draadloze oordopjes luister je niet enkel naar muziek en voer je telefoongesprekken, maar raak je ook in contact met spraakassistent Bixby.

Het lijkt erop dat Samsung zijn plannen voor een slimme speaker rond Bixby heeft laten varen, maar volgens Etnews werkt het bedrijf dus wel aan een bluetooth headset waar je Bixby mee bereikt. Mogelijk wordt dit product tegelijk met de Galaxy Note 8 onthuld. Dit gebeurt hoogstwaarschijnlijk op 23 augustus.

Volgens Etnews is het nog niet zeker of Samsung de oordopjes daadwerkelijk standaard levert met de Galaxy Note 8. We achten dit niet waarschijnlijk, maar het zou wel een interessante zet zijn. De nieuwste iPhones van Apple worden bijvoorbeeld niet standaard geleverd met de AirPods. Met deze draadloze oordopjes is Apples spraakassistent Siri te bereiken.

Sowieso gaat het nog wel even duren tot Bixby Nederlands spreekt. Daarom is de kans helaas ook groot dat de oordopjes voorlopig niet in ons deel van de wereld beschikbaar komen. Sterker nog: de assistent heeft zelfs nog moeite met Engels.

Nieuwe render Galaxy Note 8

Daarnaast is er ook een nieuwe render van de Galaxy Note 8 gelekt via BGR, waarop het toestel van alle kanten te zien is. Zo is het scherm met de kleine bezels goed te zien, maar ook de vingerafdrukscanner die op op een nog onhandigere plek is geplaatst dan eerdere gelekte afbeeldingen. Het design van deze versie zit tussen de Galaxy Note 7 en de Galaxy S8 in, wat fraai oogt.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bronnen: Etnews, BGR
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu