Video: Google Glass toont nu voortaan alle Android-notificaties

Google Glass prijsGoogle Glass heeft een fijne update gekregen waardoor het mogelijk wordt om alle Android-notificaties – die van WhatsApp, bijvoorbeeld – op de slimme bril van Google te zien. De nieuwe feature is toegevoegd aan de officiële MyGlass-app, die sinds kort ook voor Nederlanders te downloaden is. Google Glass is echter nog niet in Nederland beschikbaar, maar via omwegen als Ebay gemakkelijk aan te schaffen. De slimme bril is namelijk sinds enkele maanden in het Verenigd Koninkrijk te krijgen, waardoor het verzenden naar Nederland sneller en een stuk goedkoper is, mede omdat je geen importkosten hoeft te betalen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Door de nieuwe functie, genaamd Notification Sync, wordt Google Glass gelijkgetrokken met Android Wear, dat ook automatisch (bijna) alle Android-notificaties toont. Ontwikkelaars krijgen nog de mogelijkheid om extra functies aan meldingen toe te voegen, zoals de mogelijkheid om een verstuurde foto als achtergrond van de notificatie te tonen. Of de mogelijkheid om de gebruiker direct op een melding te laten reageren via spraakbesturing. Onderstaande video laat het nieuwe Notification Sync zien.

Google Glass videoreview

Lees meer Google Glass-nieuws

Download

De MyGlass-app is gratis te downloaden in Google Play en werkt logischerwijs alleen met Google Glass.

Download MyGlass in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.