Notion Ink Adam gaat meer dan 15 uur mee op één lading

notion-ink-2Rohan Shravan, de oprichter van Notion Ink, beweert dat de tabletcomputer Adam meer dan 15 uur meegaat op één lading. Oftewel, wanneer je de tablet oplaadt, kun je het apparaat daarna meer dan 15 uur intensief gebruiken, voordat de accu leeg is. Dat is veel langer dan de meeste tablets, die het nog geen tien uur volhouden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De eerste Android-tabletcomputer van Notion Ink beschikt over een NVIDIA Tegra 2-processor, Wi-Fi, een drie megapixel camera, Bluetooth en UMTS/HSDPA. De Adam ondersteunt 1080p Full HD. De tablet gaat voor een prijs van 498 dollar over de toonbank, en daarvoor krijgen gebruikers WiFi, 3G en een energiezuinig Pixel QI-scherm van 10,1 inch. De tabletcomputer ligt eind dit jaar of begin 2011 in de winkel.

Verzin een logo

Onlangs riep Notion Ink ontwerpers op om een logo voor het bedrijf te ontwerpen. De 43 genomineerden staan nu op het weblog van Notion Ink. Er zijn ook enkele Nederlandse inzendingen genomineerd, zoals de inzending hieronder van Android Planet-bezoeker Bas. Persoonlijk vind ik dit één van de betere ontwerpen. Het zou natuurlijk erg leuk zijn als dit logo wint. Bas krijgt dan 1.000 dollar en een gratis tabletcomputer. En natuurlijk eeuwige roem!

notion-ink

Via: Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.