De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Notion Ink Adam in gebruik: de moeite waard? (video)

Redactie
19 december 2010, 19:42
1 min leestijd
Notion Ink Adam in gebruik: de moeite waard? (video)
notion ink adam

De Notion Ink Adam is een apparaat waar heel wat mensen al behoorlijke tijd naar uitkijken. Maar is deze tablet in het dagelijks gebruik net zo legendarisch als we uit de aankondigingen van de fabrikant moeten geloven? Op onderstaande video’s is de Notion Ink Adam in volle glorie te zien, inclusief de ingebouwde apps zoals agenda, e-mail, weerbericht, rekenmachine, navigatie, kantoorsoftware met PDF-viewer, bestandsbrowser en ebooklezer. Uit de video blijkt dat het apparaat iets dikker is dan verwacht. Aan de zijkant vind je twee usb-poorten en een sd-kaartslot, een schakelaar voor het scherm, HDMI-poort en volumeknop.

De fabrikant heeft een speciale interface gemaakt met de naam Eden. Nu is de Android Market nog niet beschikbaar, maar met de komst van de Honeycomb-update moet dat rechtgezet zijn. Tot dat moment zit je vast aan de (beperkte hoeveelheid) applicaties in de eigen Genesis Market.

Lees verder na de advertentie.

Opvallend is dat je aan de interface niet meteen kunt zien dat het om een Android-toestel gaat. De typische notificatiebalk bovenin het scherm ontbreekt en er zijn geen Google-apps te zien. Homescreens zijn ook niet in de video zichtbaar, alleen de panelen die onderdeel zijn van de Eden UI. Ook de camera en de audiokwaliteit worden niet gedemonstreerd, net als het Pixel Qi-scherm, waar de fabrikant nogal trots op is. Uiteindelijk laten de video’s je nog met een aantal vragen zitten.

Via: Postbus31

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu