De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Notion Ink Adam: introductievideo, Mail’d en matglas

Redactie
22 november 2010, 15:24
1 min leestijd
Notion Ink Adam: introductievideo, Mail’d en matglas
maild

Zo nu en dan houden we jou op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over de Notion Ink Adam, de nieuwste tabletcomputer van Notion Ink. Deze tablet ligt naar verwachting begin volgend jaar in de winkel. De makers van deze tablet leggen uit waarom ze voor matglas kiezen, laten zien hoe de File Browser eruit ziet en hoe de Notion Ink opstart. De eerste Android-tabletcomputer van Notion Ink beschikt over een NVIDIA Tegra 2-processor, Wi-Fi, een drie megapixel camera, Bluetooth en UMTS/HSDPA. De tablet heeft een bijzonder energiezuinig Pixel QI-scherm van 10,1 inch en een resolutie van 1024 bij 600 pixels.

De Adam gebruikt Mail’d als e-mailclient. Dit programma borduurt voort op Gmail Labs en bevat enkele nieuwe snufjes. Heb je spijt van een verstuurde mail? Binnen een x-aantal seconden kun je de verzending tegenhouden. Ook is er een offline modus.

Lees verder na de advertentie.

De File Browser heet Sniffer. Zoals je hieronder ziet, heeft Sniffer een eigen stijl. Het scherm is verdeeld in drie delen, zodat je een goed overzicht krijgt van de verschillende (sub)mappen.

file-browser

Het scherm van de Notion Ink heeft een matte afwerking. Een mat scherm is gevoeliger voor krassen, maar beter te lezen in zonlicht. Toch heeft Notion Ink een fabrikant gevonden die matglas kan leveren dat niet krasgevoelig is.

Tenslotte nog twee video’s. In de eerste video zie je hoe de Notion Ink opstart. De tweede video is een introductievideo van de tabletcomputer.

Bron: Notion Ink

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's