De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Notion Ink Adam is uitverkocht

Redactie
22 december 2010, 20:52
1 min leestijd
notion-ink-adam

Notion Ink is door de pre-orders van de Adam-tablet heen. De eerste lichting is dus uitverkocht. Het zal nog zeker tot januari duren voordat de eerste exemplaren naar klanten worden verscheept. De populairste tablet is overigens de versie met een energiezuinig Pixel Qi-scherm. De goedkopere versie met een LCD-scherm liep iets minder hard.

Is de Notion Ink Adam een succes of niet? Dat is moeilijk in te schatten. Notion Ink onthult namelijk niet hoeveel exemplaren het bedrijf heeft verkocht. Bestaat de eerste lading uit 20 exemplaren of uit 200.000 exemplaren? Niemand die het weet, behalve Notion Ink zelf.

Toch lijkt het alsof de Adam wel een succes is. De tablet veroorzaakt veel buzz op internet en komt regelmatig in het nieuws. Desondanks reageerden Android Planet-bezoekers niet erg enthousiast op recente video’s van de tablet. Het is overigens nog niet zeker of dit komt door de slechte videokwaliteit of door de matige gebruikersinterface van de Adam (of wellicht door een combinatie van beide?).

Lees verder na de advertentie.

De eerste Android-tabletcomputer van Notion Ink beschikt over een NVIDIA Tegra 2-processor, Wi-Fi, een drie megapixel camera, Bluetooth en UMTS/HSDPA. De tablet heeft een bijzonder energiezuinig Pixel QI-scherm van 10,1 inch en een resolutie van 1024 bij 600 pixels.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu