De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Notion Ink Adam krijgt meer dan twintig aangepaste applicaties

Redactie
15 november 2010, 15:21
1 min leestijd
Notion Ink Adam krijgt meer dan twintig aangepaste applicaties

Tabletcomputers krijgen vaak aangepaste applicaties om gebruik te maken van het grotere scherm. Zo heeft de Samsung Galaxy Tab een aangepaste e-mailinbox, kalender en SMS-inbox. Notion Ink beweert dat de Adam, de toekomstige tabletcomputer van het bedrijf, meer dan twintig aangepaste apps ontvangt.

Daarnaast start Notion Ink in december met het aannemen van pre-orders. Het bedrijf beweert dat de tabletcomputer binnenkort (2011?) beschikbaar is in de meeste landen.

Geïnteresseerd in nieuwe foto’s van het nieuwste prototype van de Adam? Hieronder staan ze!

Lees verder na de advertentie.

Het goedkoopste model van de Notion Ink Adam kost 399 dollar (313 euro), de duurste uitvoering gaat voor 499 dollar (392 euro) over de toonbank. De eerste Android-tabletcomputer van Notion Ink beschikt over een NVIDIA Tegra 2-processor, 1 GB RAM-geheugen, Wi-Fi, een drie megapixel camera, Bluetooth en UMTS/HSDPA. De Adam ondersteunt 1080p Full HD. Volgens Notion Ink kan de Adam acht uur onafgebroken HD video afspelen of zestien uur op het internet surfen via WiFi, en dat alles op één enkele acculading. Er wordt gebruik gemaakt van een bijzonder energiezuinig Pixel QI-scherm van 10,1 inch en een resolutie van 1024 bij 600 pixels.

De uitvoeringen met een Pixel QI-scherm kosten 449 dollar (alleen WiFi) en 498 dollar (WiFi en 3G). De uitvoeringen met een LCD-scherm zijn goedkoper: 399 dollar (WiFi) en 449 dollar (3G).

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu