Now Browser: browsen in de stijl van Android L en Material Design

Redactie
16 juli 2014, 17:58
1 min leestijd
Now Browser: browsen in de stijl van Android L en Material Design
now browser

Now Browser is een Android-browser in de stijl van Android L en Material Design, de nieuwe interface waar Android L-apparaten over beschikken. De app is licht, vlot en snel en kent enkele hele handige features, waaronder gestures om snel verschillende acties te activeren en een ingebouwde flash-speler. Zo kun je ook nog die flash-games of -video’s in de Now Browser spelen en bekijken.

Tevens heeft Now Browser een handige immersive mode waarmee het gehele scherm optimaal wordt benut door de browser en kun je gebruikmaken van de icognitomodus om anoniem (of voor zover dat kan) te surfen.

Lees verder na de advertentie.

Now Browser

Now Browser kent enkele handige gestures, zoals van links naar rechts swipen om naar de volgende pagina te gaan en van rechts naar links swipen om naar de vorige te gaan. Twee keer tappen op het scherm zoomt precies op het juiste punt in en je kunt lang drukken op een tabblad om deze te sluiten. Daarnaast is er een compressie- en renderingtechnologie aanwezig waarmee je sneller websites laadt en wordt ook javascript sneller ingeladen.

De gratis versie van Now Browser ondersteunt 4 tabbladen. Als je er meer wilt hebben, moet je de premium-versie van 0,99 euro downloaden. Bij de premium-versie krijgt je bijvoorbeeld ook de javascript-verbeteringen en compressietechnologie.

Download

Now Browser is beschikbaar voor Android-apparaten met Android-versie 2.2 en hoger.

Download Now Browser in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu