NRC Handelsblad werkt aan Android-applicatie

nrcNRC Handelsblad brengt al enige tijd een digitale krant uit. Dat werkt niet alleen op de bekende e-readers, maar ook via een iPhone-applicatie. Alweer iPhone? Wordt het niet eens tijd voor Android? Jazeker, want NRC heeft via haar bedrijfsblog aangekondigd dat ze bezig zijn met een NRC-applicatie voor Android-toestellen. Ze hebben gehoord dat Android volgens analisten het grootste mobiele platform gaat worden. Hoog tijd om te zorgen dat NRC voortaan ook op Android te lezen is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Met behulp van de ereader-applicatie Aldiko was het al mogelijk om de digitale krant op je Android-toestel te lezen, maar straks kan het via een officiële NRC Android-app. De krant is momenteel nog bezig met ontwikkelen. Hieronder zie je de eerste screenshots:

nrc android

Via: NRC Blog

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.