NTT DoCoMo gaat tussen april en september Android-toestel uitbrengen

ntt-docomoDe grootste Japanse mobiele operator, NTT DoCoMo, is van plan om tussen april en september 2009 voor het eerst een Android-toestel uit te brengen. De operator was al lid van de Open Handset Alliance en bevestigde tegenover de website Phandroid dat er plannen zijn. Maar ze hielden het nog erg vaag: “We aim to launch the Android based phone in the first half of the fiscal year 2009 (Apr-Sep in 2009). That`s all we could comment at this time”. NTT DoCoMo staat op nummer 20 op de wereldranglijst van mobiele operators en heeft 53 miljoen abonnees.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Hoewel het nieuws voor ons niet direct invloed heeft op het aanbod in de Nederlandse winkels, is het toch interessant om te zien voor welke toestellen de Japanners kiezen. Aziatische toestellen lopen vaak voor op de rest van de wereld.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.