Nu officieel: de Motorola Milestone 3 en LG Optimus 3D Speed

Redactie
17 juni 2011, 16:45
1 min leestijd
Nu officieel: de Motorola Milestone 3 en LG Optimus 3D Speed
lg optimus 3d speed
motorola milestone 3

Motorola en LG hebben twee toestellen aangekondigd, waarvan we eigenlijk al wisten dat ze eraan kwamen. De Motorola Milestone 3 was al gelekt, maar is nu officieel door de fabrikant in een persbericht gezet. En de LG Optimus 3D stond al gepland voor Europa, maar is nu officieel beschikbaar. Beide toestellen zijn bedoeld voor het hogere segment. Bij de LG Optimus 3D is het meest bijzondere het 3D-scherm dat je zonder speciaal brilletje kunt bekijken. Het toestel was al uitvoerig te bekijken tijdens AEM#4, onze tweemaandelijkse Android-meeting. In het filmpje dat we tijdens AEM#4 hebben gemaakt, is te horen dat het toestel een adviesprijs van €549 gaat krijgen (zie bij 10:40 minuten in de video). Nederlandse kopers kunnen het toestel met de 1 GHz OMAP4430-processor alvast bestellen, maar nog niet alle winkels zullen ‘m op voorraad hebben.

Motorola moest deze week met lede ogen toezien hoe een Chinese site alle details over de Milestone 3 uitlekte. Dit toestel, dat eveneens is voorzien van een dual-core OMAP4430-processor, heeft een speciale pentile matrix lay-out, waardoor er minder subpixels aanwezig zijn dan bij een normaal smartphonescherm. Het 3,7 inch scherm is wel iets kleiner dan die van de LG Optimus 3D. Motorola timmert met Android aardig aan de weg in de VS, maar in Nederland wil het niet goed lukken.

Er is geen Nederlandse tak van Motorola, waardoor we afhankelijk zijn van telecomwinkels zoals Belsimpel of een bepaald toestel verkrijgbaar zal zijn. Britse operators gaan de Milestone 3 waarschijnlijk niet verkopen, maar in de VS liggen de kansen anders: daar zal het toestel vermoedelijk als Droid 3 in de schappen liggen.

Lees verder na de advertentie.

Meer info is te vinden in het persbericht van Motorola.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu