Nu ook video van HTC Sense 3.5 in actie

Redactie
30 augustus 2011, 16:49
1 min leestijd
Nu ook video van HTC Sense 3.5 in actie

Nadat eerder al foto’s lekte van HTC Sense 3.5 in actie, is nu ook een videofilmpje opgedoken waarin de nieuwe versie van de software werkend te zien is. Het valt vooral op dat het aantal mogelijkheden wat lijkt te zijn beperkt, en dat is een positief iets. HTC Sense blinkt uit in een overvloed van opties, en voor de gemiddelde gebruikers kan dit soms teveel van het goede zijn. Nu zien de menu’s er meer opgeruimd en een stuk functioneler uit.

In het filmpje van ruim vijf minuten is te zien dat net als in versie 3.0 je het lockscreen kunt unlocken door een icoon naar het midden van het scherm te brengen. De standaard navigatie met drie knoppen is teruggebracht tot twee knoppen waarvan een voor toepassingen en voor telefoon-opties. De meeste widgets hebben een kleine updates gehad. Het is nu mogelijk om meer aan te passen in een van de zeven homescreens, en je kunt ook in één keer een compleet homescreen verwijderen door deze net als een applicatie te selecteren en naar een vuilnisbakje te verslepen.

Lees verder na de advertentie.

Naar alle verwachting zal HTC tijdens IFA de eerste toestellen met HTC Sense 3.5 aankondigen. Hieronder waarschijnlijk de HTC Bliss, een ladyphone die vooral dames moet aanspreken. Misschien dat dit de reden is dat demo in de video door een dame met lange nagels wordt gedaan, maar dit kan natuurlijk ook gewoon toeval zijn.

Bron: Youku

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu